Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

2010 ! Πολλές και εγκάρδιες ευχές για ό,τι πιο καλό και αγαθό!

Αγαπητοί μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, φίλοι και φίλες της Ύδρας,

Οι ευχές μας σε όλους εσάς για τον καινούργιο χρόνο είναι πολλές. Τόσες πολλές και ειλικρινείς που δύσκολο είναι να γραφτούν και να εκφραστούν μέσα σε λίγες γραμμές. Όμως αυτές οι «στερεότυπες» ευχές είναι μέσα από την καρδιά μας και σίγουρα όχι τυπικές.
Ευχόμαστε σε όλες, σε όλους και στις οικογένειές σας

«ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ»
.
Το 2010 σίγουρα θα είναι και πρέπει να είναι, η χρονιά που θα φέρει τις μεγάλες αλλαγές και την μεγάλη ανατροπή στην αγαπημένη μας Ύδρα.
Ο Συνδυασμός μας, έχοντας κέφι, οράματα, ανιδιοτέλεια και όρεξη για δουλειά, θα προσπαθήσει ξανά. Μέσα σε λίγους μήνες σας δείξαμε τί μπορούμε να κάνουμε. Μοναδικός στόχος και επιδίωξη ήταν, είναι και θα είναι πάντα, το καλό της Ύδρας. Τίποτα άλλο! Όλοι εσείς μας ανταμείψατε με την αγάπη σας, αφού αναγνωρίσατε το έργο της επτάμηνης Δημαρχία μας. Σας ευχαριστούμε ! !
Ο καιρός πλησιάζει και η τύχη της Ύδρας θα είναι και πάλι μόνο στα δικά σας χέρια.
O «πόλεμος», οι συκοφαντίες και οι ίντριγκες που έχουμε υποστεί και σίγουρα θα υποστούμε μέχρι τότε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε σε τίποτα το πρόγραμμά μας. Εσείς όλοι ξέρετε την αλήθεια και τις προθέσεις μας.
Έχουμε όλους εσάς δίπλα μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να προχωρήσουμε και θα προχωρήσουμε.
Μόνο το καλό του τόπου μας έχουμε στόχο και για αυτό φροντίζουμε.
Αγαπητοί μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής, αλλά και της απαλλαγής του τόπου μας από την πολύχρονη στασιμότητα και την απραξία όλων αυτών των χρόνων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και τις καλλίτερες ευχές μας για το 2010

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας


οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παναγιώτης Εμμ. Μαρκαντώνης

Λουκία Στεφ. Λούλου