Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ "

Ύδρα   17 Ιουλίου 2010

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο    Δ Ε Λ Τ Ι Ο


Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και καλοί μου Φίλοι,

Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες από στόματα ιδιοτελή και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία μας και επειδή εσείς μου το ζητήσατε, σας διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά, ότι στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας.
Γερός, δυνατός, με μεγάλα κέφια και όρεξη, είμαι έτοιμος, έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς και καταξίωσης στον επαγγελματικό μου τομέα, ως Αρχιτέκτονας-Μηχανικός, να προσφέρω στην Πατρίδα Ύδρα, τις γνώσεις μου, την πείρα μου και να εκμεταλλευτώ τις πολλές μου γνωριμίες, για το καλό της.
Φυσικά ποτέ δεν σκέφτηκα σε νεαρότερη ηλικία να ασχοληθώ με τα κοινά. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς προτάσεις, τις οποίες απέρριψα αμέσως.  Ήθελα πρώτα να κάνω την καριέρα μου, να ασχοληθώ με τον τομέα που σπούδασα και αγαπώ, για να εξασφαλίσω την επαγγελματική και οικονομική μου καταξίωση.
Τώρα ήλθε η ώρα, η κατάλληλη στιγμή. Κανένας δεν θα μπορεί να πει, ότι ο Κοτρώνης θέλει να γίνει Δήμαρχος, για να ζήσει από τον μισθό του Δημάρχου.
Οι άξιοι Συνεργάτες μου, οι γνωστοί σε όλους σας, πολλοί νέοι και εγώ, 27 θα είμαστε, θα διεκδικήσουμε και πάλι την αγάπη σας και την ψήφο σας.
Το ψηφοδέλτιό μας θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Απαρτίζεται από ανθρώπους ανιδιοτελείς, με προσόντα και ήθος, που το μοναδικό τους όραμα και ο μοναδικός τους σκοπός, είναι και θα είναι: 


                         “Η   Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η    Υ Δ Ρ Α”

 
Κανένας δεν χωράει στον Δημοτικό μας Συνδυασμό “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”, που έστω για μια στιγμή τόλμησε να σκεφθεί ότι θα έχει κάποια μελλοντικά προσωπικά οφέλη.
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και σε άλλες καταστάσεις. Ταξίματα για βολέματα με αντάλλαγμα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, είναι ξεχασμένο και ξένο για εμάς όλους  όνειρο. Μόνο το καλό της Ύδρας έχουμε στο νου μας και ποτέ το δικό μας.
Σκοπός μας; Ένας και μοναδικός, το αποδείξαμε και στην επτάμηνη Δημαρχία μας, θα είναι το «ξαναχτίσιμο» της εγκαταλελειμμένης Ύδρας και η ευημερία όλων των Υδραίων.
Θα δουλέψουμε με ανιδιοτέλεια και πείσμα, με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων εσάς. Κανένας δεν θα περισσεύει. Δεν θα υπάρχουν, οι δικοί μας και οι άλλοι. Ψηφοφόροι μας και μη. Ο Δήμος μας, χρειάζεται συνολική δουλειά για να πάει μπροστά. Εμείς θα ακούμε τις υποδείξεις σας, τις επιθυμίες σας και θα τις εφαρμόζουμε. Θα είμαστε στην υπηρεσία σας.
«Ο Δήμος υπηρέτης του Λαού». Μόνο έτσι η Ύδρα θα προοδεύσει και θα δει καλύτερες ημέρες, μετά την απραξία και το τέλμα των τελευταίων χρόνων.
Ο καιρός πλησιάζει και η τύχη της Ύδρας μας, θα είναι για ακόμα μια φορά στα χέρια σας.
Οι Συνεργάτες μου και εγώ θα ξαναπροσπαθήσουμε. Εσείς θα αποφασίσετε!!
Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε την Ύδρα. Να την φτάσουμε τόσο ψηλά, μέχρι εκεί που της αξίζει.     



Με αγάπη, εκτίμηση και φιλία

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας