Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ 8ης Μαρτίου 2010

Ύδρα 8 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Για άλλη μια φορά ο κ. Αναστόπουλος, χρησιμοποιώντας τα γνωστά σε όλους μας τερτίπια του «ξαναχτύπησε». Βλέπετε οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και η ψυχραιμία του έχει πλέον χαθεί. Χίλιες ανακρίβειες και ψέματα θα ακούσετε από στόματός του. Χίλιους εκβιασμούς θα υποστείτε προκειμένου να πετύχει και πάλι τον έναν και μοναδικό σκοπό του !
Στην τελευταία συνάντηση που είχατε μαζί του, δυστυχώς κανένας από όλους εσάς δεν είχε την προνοητικότητα να μας ειδοποιήσει για να παραστούμε και εμείς σε αυτή την συνάντηση. Έτσι ο κ. Αναστόπουλος έμεινε μόνος μαζί σας, χωρίς την άλλη φωνή που θα τον αντέκρουε στα όσα αναληθή και ανακριβή σας έλεγε.
Μεταξύ των πολλών άλλων που σας είπε, ισχυρίστηκε ότι με έγγραφό της προς τον Δήμο μας η Αρχαιολογική Υπηρεσία του απάντησε ότι εγώ ουδέποτε επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί της για το φλέγον θέμα των τραπεζοκαθισμάτων. Γιατί κάποιος από εσάς δεν του ζήτησε αυτό το έγγραφο; Αλλά και αν του το ζητούσατε θα σας το έδινε; Αφού χωρίς ντροπή δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι και τα φανάρια που τοποθετήθηκαν και άλλαξε όψη το λιμάνι μας, είναι έργο δικό του. Το είχε αρχίσει λέει από το 2005. Έτσι του ήλθε έτσι είπε. Αφήνω που του χρειάστηκαν «πέντε χρόνια για να το υλοποιήσει». Εγώ προσωπικά αγαπητοί μου Συμπατριώτες ποτέ δεν σας είπα, ούτε θα σας πω ψέματα. Δεν έχω και κανένα λόγο να το κάνω. Ποιος χρησιμοποιεί ανακρίβειες και ψέματα όλα αυτά τα χρόνια, είναι σε όλους μας γνωστό.
Όσο για την υπογραφή μου κ. Αναστόπουλε, ξέρω πολύ καλά πότε και που υπογράφω, μετά από πολύ σκέψη και πολύ σπουδή.
Αγαπητοί μου Συμπατριώτες Επαγγελματίες της Ύδρας. Μην αφήνετε τον κ. Αναστόπουλο να σας δηλητηριάζει με ανακρίβειες και εκβιαστικά λόγια. Δεν τον μάθατε ακόμα; Τον σκοπό του θέλει να πετύχει, όπως κάθε φορά και μόλις τον πετύχει και καθίσει και πάλι στην πολυπόθητη για αυτόν καρέκλα, σας αφήνει, μας αφήνει όλους, στο έλεος του Θεού και το νησί μας πάει από το κακό στο χειρότερο.
Οι άξιοι Συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, σας έχουμε υποσχεθεί ότι θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Τίποτα δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας. Όποιες ίντριγκες, όποια ψέματα και συκοφαντίες χρησιμοποιηθούν εναντίον μας, εμείς θα είμαστε εδώ με μοναδικό στόχο το καλό του άτυχου τόπου μας.
Όλοι εσείς, θα έχετε τον τελευταίο λόγο σε λίγους μήνες! Αν θέλετε την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, ελάτε όλοι μαζί να φτάσουμε την Ύδρα ψηλά, όπως της αξίζει. Εμείς προσπαθήσαμε και αποδείξαμε πολλά στους επτά μήνες. Θα προσπαθήσουμε και πάλι, χωρίς συμφέροντα και οφέλη. Δεν μας χρειάζονται, δεν τα έχουμε ανάγκη. Μήπως άλλοι τα έχουν ;;;
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση


Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας


οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παναγιώτης Εμμ. Μαρκαντώνης

Λουκία Στεφ. Λούλου

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ύδρα 8 Μαρτίου 2010

Αγαπητές μας Συμπατριώτισσες και Φίλες,


Με την ευκαιρία του παγκόσμιου εορτασμού της «Ημέρας της Γυναίκας», ευχόμαστε σε όλες τα καλύτερα !
Ο ρόλος σας στις τοπικές κοινωνίες, στην οικογένεια, στους επαγγελματικούς τομείς και γενικότερα η προσφορά σας στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο, είναι σπουδαία και ορατή στην πορεία, στην ανάπτυξη του πολιτισμού και της εξέλιξης της ανθρωπότητας.
Όμως ο σπουδαιότερος ρόλος και προσφορά σας είναι αυτός της μητέρας και της συζύγου. Εσείς είστε η κινητήρια δύναμη που με την μητρότητα δίνετε σε όλους μας την συνέχεια, την καλή συνέχεια.
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ¨Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ¨ εύχεται στις Συμπατριώτισσες μας Γυναίκες, υγεία και μεγάλη πρόοδο
στην ζωή σας. Προσπαθήστε, φροντίστε τις οικογένειές σας για το προσωπικό σας καλό και το καλό της Ύδρας.
Εμείς είμαστε κοντά σας. Στις όποιες προσπάθειες και στόχους σας θα μας έχετε συμπαραστάτες και αρωγούς.
Σας θέλουμε όλες κοντά μας. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να ξαναδούμε την Ύδρα μας στην θέση που της αξίζει.

Χρόνια πολλά ! !


Με αγάπη και εκτίμηση


Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας


οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παναγιώτης Εμμ. Μαρκαντώνης

Λουκία Στεφ. Λούλου