Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Λουκία Στεφ. Λούλου





   


    





Φίλες και φίλοι,

Πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όπου με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Ύδρας.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 θα είμαι και πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" με επικεφαλής τον Άγγελο Κοτρώνη, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα στους εφτά μήνες δημαρχίας του, ότι όχι μόνο θέλει, αλλά μπορεί να πραγματοποιεί ό,τι υπόσχεται.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ήταν τυχαία.
Ως μόνιμος κάτοικος Ύδρας και μητέρα 2 παιδιών, βιώνω καθημερινά τις βασικές ελλείψεις στην παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.
Μέσω του επαγγέλματός μου, αντιμετώπισα πολλές φορές την αδυναμία συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής, λόγω της παντελούς έλλειψης υποδομής στο λιμάνι μας.
Παρόλο που ζούμε σ’ ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, δεν γίνεται καμία απολύτως κίνηση για την ανάπτυξη του τουρισμού, με συνέπεια να έχουμε ήδη τα πρώτα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο… Η Ύδρα πρέπει να αλλάξει τώρα!
Ο Άγγελος Κοτρώνης και η ομάδα που απαρτίζει το συνδυασμό μας "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ", θα δουλέψουμε, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και ανταλλάγματα,  με στόχο να αναπληρώσουμε  τα χαμένα χρόνια.
Η Ύδρα πρέπει να γίνει νησί –πρότυπο!

  •     Ο σταυρός προτίμησης δίπλα στο όνομά μου, θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ με ανιδιοτέλεια για όλα τα παραπάνω.
  •     Η ψήφος σας θα με βοηθήσει  να δουλέψω με ζήλο για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.
  •     Δώστε μου δύναμη, προκειμένου να διεκδικήσουμε μαζί αυτά που μας ανήκουν.
  •     Σταθείτε δίπλα μας στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής.


Για να μπορούμε να ζήσουμε όλοι μας στο νησί που αγαπάμε!




Με εκτίμηση
Λουκία Στεφ. Λούλου 

Ναυτικός και Τουριστικός Πράκτορας       
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ύδρας      

Σωτηρόπουλος Μιχ. Αναστάσιος








 Συμπολίτες μου Υδραίοι και Φιλυδραίοι, φίλες και φίλοι

    Είναι πολλοί αυτοί που απευθύνθηκαν στις καρδιές σας. Εγώ εκτός από την καρδιά σας θέλω να απευθυνθώ και στην λογική σας. Γιατί πιστεύω απόλυτα ότι ο τόπος μας εκτός από συναισθηματισμούς, φανφαρονισμούς και όλο τα συναφή, χρειάζεται κυρίως λογική, πρακτικό νου και μέθοδο για την αντιμετώπιση των χρόνιων και πολύπλοκων προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν.
      Προβλήματα που δυστυχώς, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στην παρούσα Δημοτική Αρχή του κ. Αναστόπουλου Κωνσταντίνου δεν μπόρεσε και δεν θέλησε να επιλύσει, αναλώνοντας τον χρόνο της σε λαϊκίστικες φιέστες, δαπανηρές όσο και ανούσιες.
     Εμείς στους επτά μήνες παρουσίας μας στον Δήμο Ύδρας, αλλά και μετά στα υπόλοιπα τριάμισι χρόνια, ξεπερνώντας τα όρια μιας στείρας Αντιπολίτευσης, παρουσιάσαμε εμπεριστατωμένες προτάσεις και μελέτες για έργα, έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό.
                                   ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Με βασική μας Αρχή και Θέση, ότι το καλό αυτού του τόπου δεν είναι δυνατόν να στηρίζεται στον λαϊκισμό και στη μάχη εντυπώσεων, αλλά επιβάλλεται να στηρίζεται σε ουσιαστικό πρόγραμμα, σε μελετημένες πρακτικές και κυρίως στο ΗΘΟΣ.
       Η συμπεριφορά του συνδυασμού μας αλλάζει ύφος και νοοτροπίες στα Δημοτικά πράγματα του τόπου μας, γι΄ αυτό πιθανώς να ενοχλούνται μερικοί.
       Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχει την δυνατότητα στον Δήμο Ύδρας να είναι ρυθμιστής των καταστάσεων και όχι Μαριονέτα. Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις, εμπεριστατωμένα προγράμματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν χωρίς αυτοδιόριστους προστάτες, αλλά με μάχες, με δημοκρατικές διαδικασίες έχοντας ως γνώμονα το νόμιμο καθεστώς που διέπει την Ύδρα.
       Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που έχει επεξεργασμένες και ξεκάθαρες θέσεις και πρόγραμμα για την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, την ΎΔΡΕΥΣΗ, την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, την ΥΓΕΙΑ, τον ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
       Αγαπητοί ΥΔΡΑΙΟΙ, ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ, Μην αφήσετε να χαθεί ακόμα μια τετραετία. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Δώστε με την ψήφο σας δύναμη στη προσπάθεια μας.
      Ψηφίστε στον συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ» με άξιο ηγέτη τον κ. ΆΓΓΕΛΟ ΚΟΤΡΩΝΗ, για να γίνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα, συστρατευθείτε μαζί μας, βοηθήστε μας να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας και μην αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί ακόμα μία φορά!


Με εκτίμηση, Αγάπη
Και πατριωτικούς χαιρετισμούς

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Συνταξιούχος Λ.Σ (ε.α)