Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ"



Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ κ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν διαθέτει καμία απάντηση στα ερωτήματα που θέτει ο Υδραϊκός λαός.
Διαθέτει όμως θράσος

  • Μας απαντά για τη σημαδούρα – αγκυροβόλιο για τα κρουαζιερόπλοια ότι βρίσκεται στο στάδιο των μελετών. Μετά από 16 ΧΡΟΝΙΑ ο κ. Αναστόπουλος παραμένει στο πεδίο των μελετών των ΘΑ και των έργων που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
  • Μας προτρέπει να πιούμε νερό – που προέρχεται από την γεώτρηση του Αγ. Νικολάου – από την βρύση του σπιτιού μας!!! Αυτό δεν πέφτει στην ίδια δεξαμενή με το υπόλοιπο υφάλμυρο νερό; Δεν περνάει από αμιαντοσωλήνες;;; Δεν μας λέει όμως γιατί ο ίδιος διαλέγει να πίνει εμφιαλωμένο;;;
  • Μιλάει για αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων μεταφοράς νερού. Μετά από 16 ΧΡΟΝΙΑ βγήκαν 300.000 ευρώ από τη Νομαρχία Πειραιά. Θα αντικατασταθεί όμως ένα πολύ μικρό μέρος του δικτύου ύδρευσης. Στο υπόλοιπο και στο μεγαλύτερο δίκτυο η μεταφορά του νερού θα γίνεται μέσα από τους επικίνδυνους, για τη δημόσια υγεία, αμιαντοσωλήνες.
  • Ο απερχόμενος Δήμαρχος μιλάει για ανάρτηση αποφάσεων στο διαδίκτυο και για το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Εσωτερικών
Η διαύγεια και η διαφάνεια είναι άγνωστες λέξεις στο Δήμο Ύδρας του κ. Αναστόπουλου.
Σήμερα 2/11/2010 και ώρα 16:00 μπαίνοντας στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Ύδρας.
Βλέπουμε τελευταία ανάρτηση και ενημέρωση 28/1/2010 και ακολουθεί μήνυμα του κ. Αναστόπουλου για το ….. Πάσχα!

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

  • Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2011 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο του αγκυροβολίου σε συνεργασία με το Υπουργείο και τη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής. Ο Άγγελος Κοτρώνης ξέρει να σχεδιάζει, να δουλεύει, να διεκδικεί και να φέρνει αποτέλεσμα.
  • Άμεσα θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει σε 16 χρόνια ο κ. Αναστόπουλος θα το υλοποιήσει Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ μέσα σε 6 μήνες.
  • Όλες οι αποφάσεις του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, όλες οι προκηρύξεις και οι διαγωνισμοί θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, στο site του Δήμου Ύδρας.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΤΡΩΝΗ

Τον Δήμαρχο των Έργων και της Ανάπτυξης


 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ





 ===========================================================