Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010



Ύδρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του νέου Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη»


Με το νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη συναντήθηκε σήμερα, ο νέος Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και είχε ουσιαστικό χαρακτήρα. Εντάσσεται στις προσπάθειες που καταβάλλει ο νέος Δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή για να αξιοποιηθεί αποδοτικά το χρονικό διάστημα που  μεσολαβεί μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους την 1η Ιανουαρίου.

Ο κ. Κοτρώνης ενημέρωσε τον κ. Κατσικάρη για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και του ανέλυσε τους στόχους και τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

Με δεδομένο ότι μετά το πρώτο εξάμηνο του 2011 η διαχείριση του ΕΣΠΑ περνάει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, έγινε συζήτηση και για έργα, νέες υποδομές και δράσεις που ο νέος Δήμαρχος Ύδρας θα επιδιώξει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Άγγελος Κοτρώνης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε ήδη να δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε από τώρα, εργαζόμαστε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι την 1η Ιανουαρίου. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα για την Ύδρα μας.
Συναντηθήκαμε σήμερα με το νέο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων τον κ. Κατσικάρη μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα και πνεύμα συνεργασίας. Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τα προβλήματα του νησιού αλλά και τους μεγάλους στόχους μας.
Ευχόμαστε και θα επιδιώξουμε αυτή η συνεργασία να μετατραπεί σε έργα για την Ύδρα και τους πολίτες της.»


  

ΛΟΥΚΙΑ ΣΤΕΦ. ΛΟΥΛΟΥ

 





Φίλες και Φίλοι,

Λίγες μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές, επιθυμώ να ευχαριστήσω όσους στήριξαν τη μεγάλη προσπάθεια του Συνδυασμού μας για αλλαγή, δίνοντάς μας μία καθαρή και δυνατή νίκη.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Υδραίους αλλά και φίλους της Ύδρας, οι οποίοι εμπιστευθήκατε την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και με εκλέξατε  και πάλι Δημοτική Σύμβουλο.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω και να αγωνίζομαι με ζήλο για το καλό του νησιού μας.
Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε οι προσδοκίες όλων  να γίνουν πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Είμαι σίγουρη ότι με τον Άγγελο Κοτρώνη στο τιμόνι του Δήμου, θα δούμε σύντομα την Ύδρα μας ν' ανεβαίνει ψηλά!
                       

                                                                                                                  
Με εκτίμηση

Λουκία Στεφ. Λούλου

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Υδραίων