Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Μερτζάνης Αθανάσιος






ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Ε. ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ

«ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ»

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Το ενδιαφέρον μου και η ανησυχία για το μέλλον του Νησιού μας αλλά και η ανιδιοτελής αγάπη μου γι’αυτό είναι οι λόγοι που με έκαναν να δεχτώ την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Άγγελου Λ. Κοτρώνη και να λάβω μέρος ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό του «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ» στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Γεννήθηκα στην Ύδρα, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.
Αποφοίτησα από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Ύδρας και έγινα Πλοίαρχος του Ε.Ν.
Διετέλεσα Καθηγητής αλλά και Διευθυντής της ΑΕΝ/ΥΔΡΑΣ για αρκετά χρόνια, Επιθεωρητής Πλοίαρχος τοπικού κλιμακίου σκαφών στο λιμάνι Ύδρας για τα έτη 1999-2000-2001 και Εκκλησιαστικός Σύμβουλος στον Ι.Ν της Υπαπαντής του Χριστού από το 1995 έως και το 2001. Σήμερα είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων Ύδρας (ιδιότητα που κατέχω από το 2001) και Μέλος του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας.

Για να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Άγγελος Λ. Κοτρώνης μαζί με την ομάδα του προκειμένου να λυθούν σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν για χρόνια την Ύδρα, ζητώ τη στήριξή σας με την ΨΗΦΟ που θα μου εμπιστευθείτε.

Το μέλλον του νησιού μας είναι στα χέρια μας και όλοι πρέπει να στηρίξουμε το Συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ» ώστε να το οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο και ποιοτικότερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση
Θανάσης Ε. Μερτζάνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος