Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Επιστολή

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
“Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”


 Ύδρα 26 Αυγούστου 2010 
     Προς τον
     Σύλλογο Υδραίων επαγγελματιών
     και άλλων απασχολουμένων στις
     οικοδομικές εργασίες νήσου Ύδρας

     Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, αγαπητά Μέλη του Δ.Σ.

      Σε απάντηση στην από 26-08-2010 επιστολή σας, με συνημμένη την από
21-08-2010  ανακοίνωση του Συλλόγου σας, έχουμε να σας πληροφορήσουμε τα   εξής :
     1. Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”, συμμερίζεται απόλυτα τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τους αγώνες σας και την γενικότερη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλα τα συναφή με την οικοδομή επαγγέλματα, ιδιαίτερα στην Ύδρα με τις  γνωστές  σε όλους μας δυσκολίες. 
     2. Στην επτάμηνη Δημαρχία μας, (εργαστήκαμε σκληρά στον τομέα αυτόν), δόθηκε  ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή με τις καίριες και μελετημένες παρεμβάσεις μας στις αρμόδιες Υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλες κωλυσιεργίες, που αποβαίνουν σε βάρος των συναφών με την οικοδομή επαγγελμάτων.   
     3.  Στόχος και σκοπός του Δημοτικού μας Συνδυασμού, ήταν, είναι και θα είναι, η αμέριστη συμπαράσταση στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νησιού μας.
     Η Ύδρα πρέπει  σύντομα  να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, την σωστή με κάθε τρόπο ανάπτυξη της, και προ παντός την θέση που της αρμόζει στον χάρτη της Χώρας μας και όχι μόνο. Εξάλλου αν σε κάποιους οφείλει το γεγονός οτι κράτησε αναλλοίωτη την μορφή της στο πέρασμα των χρόνων, αυτοί είμαστε όλοι εμείς που ζούμε, αγαπάμε και μοχθούμε για αυτόν τον τόπο καθημερινά παραμερίζοντας το κάθε επιπλέον κόστος που εμπεριέχει αυτή μας η επιλογή.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

 Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π
 τ. Δήμαρχος Ύδρας



Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παναγ. Εμμ. Μαρκαντώνης

Λουκία Στεφ. Λούλου