Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μπουντουρης Δημήτριος













Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες, Φίλες και Φίλοι, 

 
Είμαι ο Δημήτρης Μπουντούρης, συνταξιούχος πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού.
Μετά από μία επιτυχημένη σταδιοδρομία 35 ετών στην ποντοπόρο ελληνική ναυτιλία, μου δίνεται η ευκαιρία να θέσω – για πρώτη φορά – την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου με το συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ», μετά από την τιμητική προς εμένα πρόσκληση του αρχηγού του συνδυασμού και υποψήφιου δημάρχου κου Άγγελου Κοτρώνη.
Από το δικό μου μετερίζι, θέλω κι εγώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την αναβάθμιση της αγαπημένης μας Ύδρας. Το όνειρό μου είναι, μαζί με τον αρχηγό του συνδυασμού μας και τους συνυποψήφιους μου, να προσπαθούμε καθημερινά για τον τόπο μας.
Το Νησί μας, ξέρουμε, ότι ταλανίζεται από διάφορα χρονίζοντα προβλήματα: παιδεία, ανεργία, ύδρευση, καράβι της γραμμής, έλλειψη λιμενικών και τουριστικών υποδομών, έλλειψη χώρου ψυχαγωγίας της νεολαίας, φροντίδα για τον υπερήλικα.
Ο συνδυασμός μας, στους επτά μήνες της προηγούμενης θητείας του, απέδειξε έμπρακτα ότι διαθέτει ΚΑΙ όραμα ΚΑΙ πρόγραμμα ΚΑΙ θάρρος για να επιτύχει την λύση όλων αυτών των προβλημάτων.
Τιμώντας με με την ψήφο σας, υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του προγράμματος του συνδυασμού μας με ανιδιοτέλεια και συνέπεια.
Σας καλώ μαζικά και αγωνιστικά να ψηφίσετε την αλλαγή για την Ύδρα, την «Αλήθεια για την Ύδρα».
Οι καιροί είναι χαλεποί. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη τετραετία σε φαυλότητα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα…
Σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί με συνέπεια, συνεννόηση και αγάπη για την Ύδρα μας, για να προσφέρουμε αυτό που αξίζει στο όνομά και την ιστορία ΤΗΣ.
Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες, Φίλες, Φίλοι, να μη χαθεί ούτε μία ψήφος!

Μπουντούρης Δημήτριος
συντ. Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού