Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννου












Φίλες και φίλοι,
Στα 18 μου χρόνια έφυγα για να σπουδάσω. Τέσσερα χρόνια αργότερα επέστρεψα με την θέληση και την διάθεση να μείνω μόνιμα στον όμορφο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η έλλειψη θέσεων εργασίας με οδήγησε στην απρόσωπη Αθήνα όπως και πολλούς άλλους νέους, Υδραίες και Υδραίους. Δεν έπαψα όμως ποτέ να νοιάζομαι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και  να ελπίζω σε μια αλλαγή προς το καλύτερο.
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια δεν είδα τίποτα να οδεύει προς το καλύτερο. Δεν είδα νέες θέσεις εργασίας να δημιουργούνται μέσω της ανάπτυξης και των επενδύσεων έτσι ώστε να δοθούν κίνητρα στους νέους του τόπου μας να επιστρέψουν. Δεν είδα έργα υποδομής, όπως για παράδειγμα έναν κινηματογράφο, ένα κλειστό γυμναστήριο, με σεβασμό πάντα ως προς την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού μας. Δυστυχώς δεν είδα τίποτα!

Η μεγάλη αλλαγή ήρθε αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Όλοι γίναμε μάρτυρες αυτής της αλλαγής σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Με Δήμαρχο τον Άγγελο Κοτρωνη, το νησί μας έλαμψε από καθαριότητα. Έγιναν και δρομολογήθηκαν σοβαρά έργα όπως η αφαλάτωση, το αποχετευτικό και η αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο. Μέσα σε 7 μήνες έγιναν πράγματα που δεν έχουν γίνει σε 16 ολόκληρα χρόνια!
Θέλω να προσφέρω το απόθεμα της αγάπης για τον τόπο μου στην πιο κρίσιμη στιγμή. Επιθυμία μου είναι να διαθέσω το χρόνο μου όχι για να παρακολουθώ όλα αυτά που συμβαίνουν και μας θλίβουν όλους, αλλά για να δώσω ότι μπορώ στον αγώνα που ξεκινά για την αναβάθμιση της ζωής μας, το σεβασμό που δικαιούται ο πολίτης και την επιστροφή της χαμένης αίγλης της Ύδρας.
Για πρώτη φορά θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Η Αλήθεια για την Ύδρα» με αρχηγό του συνδυασμού μας τον  Άγγελο Κοτρωνη. Στις δύσκολες ώρες που έρχονται για όλη την Ελλάδα, σας ζητώ να συμπορευτούμε, να παλέψουμε, για να φέρουμε και πάλι τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει και να επαναφέρουμε στο προσκήνιο την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα. Είμαι εδώ και ζητώ τη στήριξη σας για έναν όμορφο και τίμιο αγώνα. Είναι  χρέος όλων μας να βοηθήσουμε το νησί μας να προοδεύσει.
 Με ειλικρίνεια, σοβαρότητα, και ανιδιοτέλεια

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  Ι. ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΣ
ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ»


ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Νικολάου













Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Ελευθέριος Μαύρος.
Είναι περιττό ν΄ αναφέρω, ότι όλοι όσοι αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος σ΄αυτές τις δημοτικές εκλογές, σαν υποψήφιοι του συνδυασμού «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ» με επικεφαλής τον ΄Άγγελο Κοτρώνη, άνθρωπο άξιο, ικανό και έντιμο, αγαπάμε και πονάμε αυτό τον τόπο. Αυτή η αγάπη για την ΄Υδρα, οδήγησε κι εμένα να συστρατευτώ στο πλευρό του.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ΄Υδρα και με πονάει όταν βλέπω και ακούω τα προβλήματα των νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν βρίσκουν καμιά διέξοδο στον τόπο τους.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν,  από το μέλλον, που είναι τα νέα παιδιά, κάνοντας τους να νοιώσουν ασφαλείς και χρήσιμοι.
Τα προβλήματα του νησιού είναι πολλά και χρονίζουν, όλοι  έχουμε καταλάβει ότι η ΄Ύδρα μας κατρακυλάει,  πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξει αυτή η κατάσταση, με αγώνα και πολύ δουλειά, μπορούμε να φέρουμε ισορροπία στο νησί μας.
Ας κάνουμε την ΄Υδρα σημείο αναφοράς για όλο τον κόσμο, γιατί αυτό της αξίζει.
Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό αυτού του τόπου.
Δώστε στις 7 του Νοέμβρη στο συνδυασμό του ΄Αγγελου Κοτρώνη τη δύναμη να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

Με εκτίμηση

Μαύρος Ν. Ελευθέριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ»