Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑ'Ι'ΟΥ 8 μ.μ. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ "THEOXENIA"

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, στο ξενοδοχείο THEOXENIA στον Πειραιά, άνοιξε τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών ο Δήμαρχοις Ύδρας και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλήθεια για την Ύδρα",  Άγγελος Κοτρώνης.

Η ομιλία, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 19:30  όμως  λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00, είχε σαν θέμα την ανάλυση των θέσεων του συνδυασμού για τα επόμενα 5 χρόνια αλλά και την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που απαρτίζουν το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. 

Στην αίθουσα παραυρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Α' Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Καλός αλλά και πλήθος Υδραίων που κατοικούν στην Αττική.

Σειρά τώρα έχει η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 20:00 κατα την οποία ο επικεφαλής του συνδυασμού μας θα παρουσιάσει, στην Ύδρα πλέον,  τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τις θέσεις του για την επόμενη πενταετία.










 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση με περισσότερα από 200 άτομα ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης παρουσίασε το πρόγραμμά του στους Υδραίους του Πειραιά.