Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

     Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα, στο ξενοδοχείο BRATSERA πραγματοποιήθηκε χθες 1 Οκτωβρίου 2010 η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού μας "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ".
     Η έναρξη ήταν προγραμματισμένη στις 7.00 το απόγευμα και από νωρίς πλήθος κόσμου συνέρρεε στον χώρο της εκδήλωσης.
     Περίπου ένα τέταρτο αργότερα πραγματοποιήθηκε η είσοδος στην αίθουσα του επικεφαλής του Συνδυασμού μας Άγγελου Κοτρώνη καταχειροκροτούμενου,  συνοδευόμενου από τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.
     Στην ομιλία του ο Άγγελος Κοτρώνης ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε και επισήμανε πως ποτέ άλλοτε δεν έχει υπάρξει πρώτη προεκλογική εκδήλωση και μάλιστα τόσο μακρυά από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών με τόση πολύ συμμετοχή από την πλευρά του κόσμου.
     Επεσήμανε επίσης πως η κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλαρότητας και εφησυχασμού και έδωσε την υπόσχεση πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την αναγέννηση της Ύδρας.
     Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στον κόσμο μοιράστηκαν έντυπα με το πρόγραμμά μας και άλλα με τα πεπραγμένα κατά την διάρκεια της παρουσίας μας στο τιμόνι του Δήμου το επτάμηνο 1/1 έως και 31/7/2007.
     Τέλος κλείνοντας την εκδήλωση ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων.
     Ακολούθησε δεξίωση στον κήπο του ξενοδοχείου με μπουφέ και ποτά.
     Φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης θα παρουσιάσουμε στο σύντομο προσεχές διάστημα.