Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ύδρα 9 Ιουνίου 2010 

Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και καλοί μου Φίλοι,

       Μια μικρή, με τα σημερινά ιατρικά δεδομένα, περιπέτεια της υγείας μου, ήταν αρκετή να καταλάβω την αγάπη και το μεγάλο ενδιαφέρον σας για μένα. Το δωμάτιό μου στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν γέμισε με τις παρουσίες σας, με λουλούδια και το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά. Η επιστροφή μου στην Ύδρα, ήταν από όλους σας γεμάτη συγκίνηση και αγάπη μεγάλη. Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ όλους !
      Υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω την αγάπη σας αυτή και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να σας την ανταποδώσω με κάθε δυνατό τρόπο. 
      Όλοι μαζί οφείλουμε να μακαρίζουμε και να ευγνωμονούμε πάντα, τον Μακαριστό Ιεράρχη μας Κυρό Ιερόθεο, την δωρήτρια του οικοπέδου Ζωή Καλαφάτη και τους μεγάλους ευεργέτες Αθανάσιο και Βέρα Κουλούρα, που δημιούργησαν το Κουλούρειο Νοσοκομείο. Τούτο το ίδρυμα σώζει ζωές. Πόσο λείπουν από το νησί μας τέτοια έργα πνοής!! Εσείς αγαπητά νιάτα της Ύδρας μας, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσετε τους δημιουργούς του και πάντα να τους ευγνωμονείτε. Όλοι αυτοί οι «Μεγάλοι» ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
       Ευχαριστίες πολλές στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Εφραίμ, τον διευθυντή του νοσοκομείου Ιατρό κ. Παναγιώτη Μανίκη και την κ. Μπήλιω Κοττομάτη, που με τόσες θυσίες και κόπους το κρατούν ζωντανό και σε πλήρη ετοιμότητα.
      Τις πιο μεγάλες και ειλικρινείς ευχαριστίες μου θέλω να απευθύνω στον ιατρό κ. Γεώργιο Μπερικέτη, την σπουδαία και τόσο γλυκιά με τα παιδιά παιδίατρο μας κ. Σωτηρία Μπαλαμπάνη,(ας ευγνωμονούμε την τοπική μας Εκκλησία), τον αγροτικό ιατρό κ. Αριστείδη Βρεττάκο και το προσωπικό του Κουλούρειου Νοσοκομείου μας, που με τόση προθυμία και αυταπάρνηση συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα μου.
      Οι γιατροί μου στο Ερρίκος Ντυνάν επιβράβευσαν και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό μας κ. Μπερικέτη και τις πολύ σωστές πρώτες βοήθειες που μου παρείχε.
     Είμαστε πολύ τυχεροί, αγαπητοί μου Συμπατριώτες, που το νοσοκομείο μας είναι επανδρωμένο με τέτοιους επιστήμονες και προ παντός «Ανθρώπους», οι οποίοι με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια προσπαθούν και καταφέρνουν να σώζουν ζωές!
     Ευχαριστίες άπειρες στους Συνεργάτες μου, στους φίλους μου και στην οικογένειά μου για την αγάπη τους και την πολύτιμη συμπαράστασή τους.
    Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι μου, η περιπέτεια τελείωσε, εγώ δυνατός και κεφάτος παρά ποτέ και με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών μου, είμαι έτοιμος να προσφέρω μαζί με τους άξιους Συνεργάτες μου, τωρινούς και μελλοντικούς, τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα Ύδρα και σε όλους εσάς !

Με Πατριωτικούς χαιρετισμούς και άπειρες ευχαριστίες

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας