Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ιωάννης Παστός




   








Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα τόπο μοναδικό, σε ένα νησί με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που όλοι σεβόμαστε και προστατεύουμε,  εδώ  πήγα σχολείο, εδώ εργάζομαι εδώ  παντρεύτηκα, εδώ  γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου.
     Τα παιδιά μου, που όταν μεγαλώσουν θέλω να μείνουν εδώ, δεν θέλω ποτέ να μου πουν  ότι φεύγουν από την  Ύδρα γιατί δεν μπορούν να εργαστούν, ότι δεν τους κρατάει τίποτα, ότι δεν κάναμε  κάτι για αυτό το νησί  εμείς οι μεγαλύτεροι , έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια
     Πέρασαν τόσα  χρόνια χωρίς κανένα μεγάλο η μικρό έργο, όταν άλλοι Δήμοι όπως του Πόρου, του Γαλατά, των  Μεθάνων , της  Σκύρου και τόσα άλλα μέρη έκαναν μεγάλα βήματα και σοβαρό έργο.
     Η Ύδρα μας  είδε την  μεγάλη αλλαγή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με Δήμαρχο τον  Άγγελο Κοτρώνη, όλοι γνωρίζουμε ότι το νησί μας έλαμψε από καθαριότητα από άκρη  σε άκρη, ότι έγιναν και δρομολογήσαμε σοβαρά έργα ΄΄χειροπιαστά΄΄ όπως  η  αφαλάτωση που για πάρα πολύ καιρό ήταν και θα ήταν σταματημένη, αν δεν ήταν ο Άγγελος Κοτρώνης , το αποχετευτικό, δρομολογήσαμε  την αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο με 300.000,00 ευρώ για αρχή στο ταμείο του Δήμου μας , έλαμψε το λιμάνι μας με τα νέα φανάρια, ήρθε το όχημα μεταφοράς τον νεκρών μας που τόσα χρόνια γινόταν με το απορριμματοφόρο, τι ντροπή!! δημιουργήθηκε η σπουδαία επιτροπή αρχιτεκτονικής προστασίας που τόσο βοήθησε να λαμβάνονται άμεσα αποφάσεις  για το νησί μας,  ξεκίνησαν τα έργα στο πρώτο Δημοτικό με την επίστρωση του προαύλιου χώρου ενώ στην συνεχεία  από το ίδιο πακέτο είχαν δρομολογηθεί  έργα για το   δεύτερο Δημοτικό, τα νηπιαγωγεία  και το γηπέδου μας, μαζί με τον κ. Άγγελο Κοτρώνη επισκεφθήκαμε την πυροσβεστική Ασπροπύργου όπου και διαπραγματευτήκαμε  πυροσβεστικό όχημα για την Ύδρα το οποίο μας έγινε δωρεά  , όπως και  τόσα άλλα έργα που έχουν αναφερθεί αναλυτικά στον απολογισμό που έγινε στο τέλος της  Δημαρχίας Κοτρώνη όπου ήμουν και εγώ Δημοτικός Σύμβουλος.
     Ο χρόνος που έμεινε πριν από της  πιο κρίσιμες Δημοτικές εκλογές για Ύδρα και το μέλλον μας είναι λίγος, και η ευθύνη όλων μας μεγάλη
     Και αυτή την φορά θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό  «Η Αλήθεια για την Ύδρα» με αρχηγό  του συνδυασμού μας τον  κ. Άγγελο Κοτρώνη, ζητώ την βοήθεια   και την στήριξη σας και αυτή την φορά έτσι ώστε να μας δώσετε την εντολή να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε  και να φτάσουμε την Ύδρα μας όλοι μαζί  εκεί που πραγματικά της αξίζει !
     Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω το νησί που γεννήθηκα, ζω εγώ και οι οικογένεια μου, με ειλικρίνεια , σοβαρότητα, και ανιδιοτελή προσφορά.

Με εκτίμηση

Γιάννης Κ. Παστός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας
Άγγελος Κοτρώνης