Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ύδρα 25 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ: « Συνάντηση  του νέου Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών»


Στη διημερίδα που διοργανώθηκε για την εφαρμογή του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ από την 1η Ιανουαρίου στους δήμους και τις περιφέρειες παρευρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Μερτζάνης και Αναστάσιος  Μαυρουδάκος. 

Στο περιθώριο της διημερίδας ο κ. Κοτρώνης είχε την ευκαιρία μιας σύντομης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος Ύδρας απηύθυνε πρόσκληση προς τον Πρωθυπουργό για να επισκεφθεί εκ νέου την Ύδρα αφού είναι γνωστή η αγάπη και το ενδιαφέρον του κ. Παπανδρέου για το νησί.

Ο κ. Κοτρώνης είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδιάζει κύκλο επαφών και συζητήσεων με κρατικούς αξιωματούχους και φορείς για την δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ύδρα.

« Θα συνεργαστούμε με όλους, θα κινητοποιήσουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Για να κάνουμε καλύτερη την Ύδρα», δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Ύδρας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ύδρα  22 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ: « Συνάντηση του νέου Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά».

Στις 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των νεοεκλεγέντων Δημάρχων όλης της Χώρας, στο μέγαρο Θεοχαράκη, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σκοπός της εποικοδομητικής συνάντησης, η ανταλλαγή απόψεων, στους προβληματισμούς και στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι όλης της χώρας, σχετικά με την εφαρμογή του νέου προγράμματος  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Ο κ. Κοτρώνης σε φιλική συζήτηση με τον κ. Σαμαρά, του εξέθεσε τις πολλές ιδιαιτερότητες και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι Υδραίοι.

Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε συμπαράσταση και κάθε δυνατή βοήθεια.

Οι προσπάθειες άρχισαν και μάλιστα έντονα. Το νησί μας πρέπει πάση θυσία και  πολύ γρήγορα να βρει  τον δρόμο της  ανάπτυξης.

Εμείς θα έχουμε συχνές επαφές και θα «απαιτούμε» κάθε δυνατή βοήθεια, από όπου αυτή μπορεί να μας δοθεί.