Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου







Φίλες και Φίλοι Υδραίοι και φιλυδραίοι,
   Ονομάζομαι Μαρία Καρακατσάνη. Είμαι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Μπουντούρη και έχω τέσσερα παιδιά για τα οποία πιστεύω ότι έχω κάθε δικαίωμα να αγωνιστώ για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους και την δημιουργία των ευκαιριών που θα τους δώσουν κίνητρα να σχεδιάσουν το μέλλον τους, στον τόπο τους, την Ύδρα.
Είμαι για δεύτερη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ» επικεφαλής του οποίου είναι ο Άγγελος Κοτρώνης, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα του συνδυασμού.
Θεωρώ ότι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας, είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας, γνωρίζοντας τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις ανάγκες όλων μας. Τα προβλήματα του νησιού μας δεν λύνονται με μεγάλα λόγια, αλλά με αγάπη για το νησί, διάθεση για προσφορά και διαρκή προσπάθεια.
Οι εγωισμοί του τύπου, εμείς ξέρουμε καλύτερα, εμείς διοικούμε τόσα χρόνια, χωρίς όμως καμιά βελτίωση και κανένα αποτέλεσμα, με αφήνουν αδιάφορη.
Ο σκοπός μας και φυσικά ο σκοπός μου, είναι να δημιουργήσουμε τις υποδομές εκείνες έτσι ώστε το όραμά μας να συνδυάζεται με το αποτέλεσμα.
Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ένα δημιουργικό αγώνα για να αλλάξουμε το μέλλον της Ύδρας προς το καλύτερο.
Η ψήφος σας, θα μου δώσει δύναμη να αγωνιστώ ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμά μας.

Με εκτίμηση


Μαρία Καρακατσάνη – Μπουντούρη


υποψήφια δημοτική σύμβουλος
του συνδυασμού
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ - ΓΚΟΥΖΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ευαγγέλου













Αγαπητοί φίλοι και φίλες 
Ονομάζομαι Αναργύρου-Γκουζούλα Αικατερίνη.

Γεννήθηκα στη Νίκαια του Πειραιά .
Είμαι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά  Jeanne D’ Arc και μιλώ Αγγλικά
και Γαλλικά.
Οι δεσμοί μου με την Ύδρα ξεκινούν από τα παιδικά μου χρόνια όταν περνούσα τις καλοκαιρινές μου διακοπές, φιλοξενούμενη από τις αδελφές της γιαγιάς μου που ήταν Υδραία και ολοκληρώνονται με τον γάμο μου.
Είμαι παντρεμένη με τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Αναργύρου  και έχουμε αποκτήσει τρεις υπέροχους γιούς.
‘Όταν πριν από τέσσερα χρόνια αποφασίσαμε να κατοικήσουμε μόνιμα στο νησί, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας καλύτερη ποιότητα ζωής ,ποτέ  δεν είχαμε φανταστεί τα  προβλήματα με τα οποία θα ερχόμασταν αντιμέτωποι ως μόνιμοι κάτοικοι πλέον και όχι σαν απλοί καλοκαιρινοί επισκέπτες.
Τα προβλήματα του νησιού είναι πολλά (ύδρευση, παιδεία, αθλητισμός, ακτοπλοΐα, καθαριότητα και διαχείριση απορριμμάτων) και χρειάζονται άμεσες και δραστικές λύσεις. Το σημαντικότερο και λυπηρότερο όλων όμως είναι η αδυναμία της Ύδρας να κρατήσει κοντά της τα νέα παιδιά .
Καθώς το μέλλον της Ύδρας με απασχολεί σοβαρά, με όλη μου την καρδιά αποδέχθηκα την πρόταση του κ. ‘Άγγελου Κοτρώνη να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού « Η Αλήθεια για την Ύδρα». Τιμώντας με με την ψήφο σας υπόσχομαι να προσφέρω και να εργαστώ τίμια και με αξιοπρέπεια  για το κοινό καλό της Ύδρας μας.


Με εκτίμηση

Αναργύρου –Γκουζούλα Αικατερίνη