Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Καλύβα - Ράππα Στατήρω (Ρούλα)











 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,                              
Ονομάζομαι Ράππα-Καλύβα Στατήρω ,είμαι συνταξιούχος δασκάλα και οι περισσότεροι με γνωρίζετε. Με γνωρίζετε γιατί είχα την τύχη να γεννηθώ σ’ αυτόν  τον πανέμορφο τόπο, που όλοι μας αγαπάμε και ελπίζουμε  να έχει μια καλύτερη τύχη! Στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα συμμετέχω στο συνδυασμό (για δεύτερη φορά) ‘’Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ’’, με την ελπίδα η αγάπη σας να μου επιτρέψει να αγωνιστώ για το καλό και την πρόοδο του λατρευτού νησιού μας. Ο κος Άγγελος Κοτρώνης ,ένας ευπατρίδης με αγωγή σπουδαία ,σπουδές άριστες και καριέρα καταπληκτική, απέδειξε-τους λίγους μήνες που ανέλαβε το Δήμο –ότι διαθέτει γνώσεις ,μεράκι και δύναμη για να βοηθήσει την Ύδρα να κερδίσει το χαμένο χρόνο.
Φίλοι και φίλες,
Μην επιτρέψετε με την ψήφο σας σε αδιάφορους ανθρώπους να αναλάβουν το Δήμο-τον ιστορικό αυτό Δήμο ,που τόσα έχει προσφέρει στην Ελλάδα !Όσες φορές έχει τύχει να βρεθώ στην  κεντρική αίθουσα των Δημοτικών Συμβουλίων κοιτάζω τους πίνακες των ηρώων γύρω μου και συγκινούμαι  γιατί σκέφτομαι τους αγώνες τους !Άραγε αν μπορούσαν να μας δουν σήμερα θα χαίρονταν με την κακομοιριά μας ;Κακομοιριά δεν είναι να αισθανόμαστε αιχμάλωτοι των μικροσυμφερόντων, ανίκανοι να πάρουμε την τύχη του νησιού στα χέρια μας ;
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Όσοι ζούμε μόνιμα στην Ύδρα γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά. Δε θα σας κουράσω με το να τα επαναλάβω γιατί είναι σε όλους γνωστά. Εμείς σαν συνδυασμός σας υποσχόμαστε με το χέρι στην καρδιά ότι θα κάνουμε το καλύτερο για το όμορφο κομμάτι γης που μας χάρισε ο καλός Θεός!              


Ράππα-Καλύβα Στατήρω

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός



Δεν υπάρχουν σχόλια: