Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές τ. Δημάρχου Ύδρας Άγγελου Λ. Κοτρώνη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”



Ύδρα, 24 Δεκεμβρίου 2014




       Αγαπημένοι μας Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες και Φίλοι, 


Στις δύσκολες για την μεγάλη μας χώρα, αλλά και για την Ύδρα εποχές, οι ευχές και η προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο, είναι ότι πιο πολύτιμο και παρηγορητικό.

Η δική μας συμμετοχή στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας, αλλά και στην γενικότερη διαμόρφωση της πολιτικής κατάστασης της χώρας μας, είναι πρωταρχική και άκρως σημαντική.

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να έχουμε στόχο το καλό της πατρίδας και μετά το προσωπικό μας.

Φίλες και φίλοι, με απόλυτη προσήλωση σε αυτό τον στόχο, η δική μας Δημοτική Αρχή, στα τριάμισι χρόνια της  θητείας της, δούλεψε με κέφι, αυταπάρνηση και προπαντός με ανιδιοτέλεια, αφήνοντας πίσω της ένα πολύ σημαντικό έργο, για το οποίο σήμερα είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι.

Το εργοστάσιο της αφαλάτωσης, που έλυσε μία δια παντός το θέμα της ύδρευσης του νησιού μας, το δικό μας πια Μετόχι, το Γήπεδο, τα Καλντερίμια, η Σημαδούρα, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το νέο Κτήριο Υπηρεσιών του Δήμου και η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Ανταποδοτική Ανακύκλωση, οι Μπίντες και  άλλα έργα μικρότερα, αλλά εξ ίσου σημαντικά, σημάδεψαν στην ιστορία την δική μας Δημοτική περίοδο. 

Από την άλλη ο βιολογικός καθαρισμός, η διαχείριση των σκουπιδιών και ο βρεφονηπιακός σταθμός έχουν και αυτά δρομολογηθεί, αλλά η χρονοβόρα διαδικασία της ένταξης των έργων στα ευρωπαϊκά προγράμματα δεν μας επέτρεψε να τα ολοκληρώσουμε στον χρόνο που θα θέλαμε.

Με αυτές τις σκέψεις και με μεγάλη αγάπη σε όλες και σε όλους, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα. 

Η Γέννηση του Χριστού, εύχομαι να αξιώσει την σπουδαία πατρίδα μας και την δική μας Ύδρα, να ξαναγεννηθούν και να ξαναπάρουν την θέση που τους αξίζει.

Η Νέα Χρονιά 2015, εύχομαι αγαπημένοι μου Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες και καλοί μου Φίλοι, να φέρει σε όλους πρώτα από όλα υγεία, ευτυχία και πρόοδο και στον κάθε έναν χωριστά ότι έχει στο νου του και επιθυμεί και στην τόσο σκληρά δοκιμαζόμενη πατρίδα μας την λύτρωση από όλα τα δεινά που τόσο άδικα υπομένει.


Με την αγάπη μου και χίλιες από καρδιάς ευχές,

                                                                                              

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
τ. Δήμαρχος Ύδρας



Δεν υπάρχουν σχόλια: