Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Καράχου Παναγιούλα του Εμμανουήλ










Αγαπητοί συμπατριώτες-συμπατριώτισσες
φίλες και φίλοι μου,
     Πριν 4 χρόνια μου έγινε πρόταση από τον αρχηγό του συνδυασμού
" Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ"  Άγγελο Κοτρώνη, να συμμετάσχω στο  συνδυασμό. Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δε δέχθηκα. Δεν έπαψα όμως να στηρίζω με τον τρόπο μου την προσπάθεια που έγινε για μια αληθινή αλλαγή  στην ποιότητα ζωής του νησιού μας.
Ο  Άγγελος Κοτρώνης όπως όλοι γνωρίζουμε είναι άνθρωπος με γνώσεις, θέληση και αμέριστη αγάπη για την Ύδρα. Αυτό φαίνεται φανερά και από το σπουδαίο έργο που έκανε στην επτάμηνη θητεία του σαν δήμαρχος Ύδρας.
Έτσι 4 χρόνια μετά - το φετινό καλοκαίρι του 2010- αποδέχτηκα τη νέα πρόταση που μου έγινε να αναλάβω ενεργά μέρος στη μεγάλης ευθύνης προσπάθεια να αναδιοργανώσουμε το Δήμο μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο νησί μας, πάντα βέβαια με τη δική σας θέληση και την αντίστοιχη υποστήριξη.
Όλοι και όλες με γνωρίζετε. Εργάζομαι πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο μας, προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες μου σε όλους τους συμπολίτες μας.
Ιδρυτικό μέλος του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας, που με το έργο του προσπαθεί να δώσει διεξόδους στα παιδιά και τους νέους του νησιού μας. Μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας και των συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων του Γυμνασίου - Λυκείου Ύδρας.
Παντρεμένη  και μητέρα δυο παιδιών, αγωνίζομαι καθημερινά  για τη βελτίωση της ζωής στο νησί μας.
Στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, σας προτείνω να επιλέξετε το συνδυασμό " Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" να ηγηθεί της προσπάθειας
αναβάθμισης του νησιού, αλλά και τις δικές μου πρωτοβουλίες στους τουριστικού, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και επαγγελματικούς τομείς.
Εμείς που ζούμε όλη τη διάρκεια του χρόνου εδώ, αλλά και όσοι συμπατριώτες μας αναγκάζονται το χειμώνα να μετακομίζουν, για σπουδές των παιδιών τους ή για λόγους υγείας, γνωρίζουμε πως είναι επιτακτική  η ανάγκη, με συντονισμένες, έγκυρες και έγκαιρες ενέργειες, να προάγουμε τα συμφέροντα του νησιού μας.
   Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί  ΜΟΝΟ, από ένα Δήμαρχο συγκροτημένο, με γνώσεις, ήθος, θέληση και πλαισιωμένο από ανθρώπους που έχουν την επιθυμία και το κέφι να βοηθήσουν, χωρίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Θα είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , γιατί όλοι θέλουμε- όσο ποτέ άλλοτε

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ

Με εκτίμηση,
Παναγιούλα Εμμ. Καράχου

Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος  Συνδυασμού
“Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: