Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΛΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 






Υδραίες και Υδραίοι,


Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Ύδρας.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου θα είμαι και πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ», με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Άγγελο Κοτρώνη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Άγγελος Κοτρώνης απέδειξε ότι ξέρει να διεκδικεί και μπορεί να υλοποιεί μεγάλα έργα πνοής, όπως την ανακατασκευή του Γηπέδου, τη δημιουργία μονάδας αφαλάτωσης και την τοποθέτηση ναύδετου (σημαδούρας) για την ασφαλή πρόσδεση κρουαζιεροπλοίων. Η μεθοδικότητα και το κύρος του συνέβαλαν επίσης στο να πραγματοποιηθούν πολλά ακόμα έργα, μικρότερης εμβέλειας, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας. 

Από τη θέση της Αντιδημάρχου εργάστηκα σκληρά για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας, αλλά και για την καθημερινή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Οι κύριοι τομείς αρμοδιότητάς μου ήταν ο πολιτισμός, ο τουρισμός, το περιβάλλον, η υγεία και οι δημόσιες σχέσεις. Ασχολήθηκα ενεργά με την αναβάθμιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, τη  διοργάνωση ιατρικών ημερίδων και αθλητικών δράσεων, καθώς επίσης και με την προώθηση της κρουαζιέρας.

Κατόπιν προτάσεών μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες έτυχαν ομόφωνης αποδοχής,  πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω έργα με τα οποία ασχολήθηκα έως την ολοκλήρωσή τους:
·         Ασφαλιστική κάλυψη όλων των κατοίκων για δωρεάν διακομιδή ασθενών με ελικόπτερο ή με πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο από το Μετόχι (όταν δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου).
·         Κάρτα «Δώρο Υγείας»
·         Σήμανση μονοπατιών με σκοπό τη δημιουργία εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
·         Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για αλουμίνιο, πλαστικό, γυαλί.
·         Ίδρυση Κέντρων διά Βίου Μάθησης



Φίλες και Φίλοι,


Η ψήφος σας θα μου δώσει τη δύναμη
να έχω ενεργό συμμετοχή και στη δεύτερη φάση της ανάπτυξης
να έχω την ευκαιρία να συμβάλω ξανά στην πρόοδο του νησιού μας
να διεκδικώ δυναμικά ό,τι  ανήκει σε μας και στα παιδιά μας


Με εκτίμηση
Λουκία Στεφ. Λούλου
Ναυτικός & Τουριστικός Πράκτορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: