Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΓΚΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 




         Αγαπητοί Υδραίες και Υδραίοι,

        Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ύδρα.Είμαι μόνιμος κάτοικος Ύδρας και εργάζομαι ως καθηγητής της Αγγλικής γλώσσας και της Ισπανικής γλώσσας και Ισπανικού Πολιτισμού στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ύδρας,τα τελευταία 4 χρόνια.Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πάντα είχα το "μικρόβιο" να ασχοληθώ με την πολιτική ζωή και ειδικά με την τοπική αυτοδιοίκηση.Ύστερα απ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ",δεν δίστασα να πω αμέσως το ναι,αφού ήδη γνώριζα και ήμουν ενήμερος του σημαντικού έργου που ήδη έχει επιτελεστεί τα τελευταία 3 χρόνια μόνο!
         Σαν μικρό παιδί άκουγα πάντα ότι θα γίνει το ένα,θα γίνει το άλλο,θα,θα....Και επιτέλους ως νέος άνθρωπος,βλέπω ότι όλα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους ή έχουν γίνει ήδη.
Γήπεδο,ένα καθαρό νησί,σύντομα καθαρό νερό,δραστηριότητες για τα παιδιά που η γενιά μου δεν είχε,υπηρεσίε ανθρώπινες και προσιτές στον πολίτη.....
     Στις εκλογές της 18ης Μαίου 2014,επιλέγουμε αν θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά κάνοντας έργα ή να μείνουμε στάσιμοι και ό,τι έχει επιτευχθεί να χαθεί μάταια στον Καιάδα της δόξας.
Η Ύδρα,μας,αλλάζει και όλοι πρέπει να σκεπτόμαστε συλλογικά για να αλλάξει το νησί μας μακριά από απειλές,εκφοβισμούς και λαικίστικες μικροπολιτικές!


    Επιλέγουμε "ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ"

    Επιλέγουμε ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΤΡΩΝΗ
                        ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΣΚΑΓΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας,Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσ
  • Κάτοχος Ισπανικών και Αγγλικων Διπλωμάτ
  •   Μέλος των ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • Συμμετοχές σε σεμινάρια Πολιτικών Επιστημών και Πολιτικής Ιστορίας
  • Συμμετοχές σε πολιτικά φόρουμ-Ερευνητικές Εργασίες στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και Βουλή των Ελλήνων
  • Εθελοντική εργασία στον ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: