Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΑΚΡΟΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 





Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω μόνιμα στην Ύδρα από το 1981.
Είμαι απόφοιτος της Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων και στην συνεχεία σπούδασα στην Ανώτερη Σχόλη Ηλεκτρονικών ΑΤΟΜ.
Σήμερα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Ιορδάνου και έχουμε ένα γιο τον Παναγιώτη.
Είμαι ιδρυτικό και εν ενεργεία μέλος  του Δ.Σ της "Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας", μέλος της "Κίνησης Πολιτών Ύδρας", ιδρυτής του Ρ/Σ "Ράδιο Βαβέλ" με 15ετή λειτουργία και  με πρόγραμμα που αφορούσε την μουσική και την Νεολαία σε συμμετοχική βάση.
Αποδέχτηκα την πρόταση του  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΤΡΩΝΗ και του Συνδυασμού  “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ” συνυπολογίζοντας το έργο, τις προτάσεις και την αποτελεσματικότητα τους στον προγραμματισμό των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί.
Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί συνάντησα ανοιχτά μυαλά , αυτοκριτική διάθεση και όρεξη για δράσεις αλλά και για συμμετοχή των Πολιτών στην διαχείριση της καθημερινότητας. Θα παλέψω με στόχο να δημιουργηθούν Επιτροπές Κατοίκων σε κάθε γειτονία,  με συνελεύσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της ζωής τους στους χώρους που ζουν. Οι διαδικασίες για την τοπική αυτοδιοίκηση ενδιαφέρουν την ζωή και την καθημερινότητα μας. Πιστεύω ότι όλοι και όλες, είναι ανάγκη να συμβάλλουμε ενεργά σε αυτό. Οραματίζομαι την Συλλογική δράση στην παρέμβαση για φτηνή , ασφαλή και καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου - με επίφαση στους χειμερινούς μήνες – συγκοινωνία, με όλα τα λιμάνια του Σαρωνικού.
Στόχος μου είναι μια αυτοδιοίκηση με συμμετοχικό προγραμματισμό και δημοκρατική διαφάνεια, με απώτερο σκοπό την καθιέρωση της συμμετοχής των πολιτών και των συλλογικών φορέων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Θεωρώ ότι ο Δήμος πρέπει να γίνει το σπίτι των κάτοικων.  Σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που ζούμε σήμερα, πρέπει να ενισχυθούν περισσότερο οι υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης και να στηριχθούν οι ομάδες Πολιτών που διαβιούν δύσκολα.


Ζούμε σε ένα ιδανικό χώρο που πρέπει να διατηρήσουμε με ομόνοια , αλληλεγγύη, συνεργασία.
Θα παλεύω καθημερινά να διατηρήσω την ουσία της ζωής όλων μας.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΟΜΑΝΩΛΗΣ
 Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 





Δεν υπάρχουν σχόλια: