Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΕΘΕΝΙΤΗ - ΓΙΑΝΝΙΜΠΑ ΕΛΕΝΗ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 






Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 

Απευθύνομαι σήμερα σε σας, για να σας δηλώσω ότι στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαίου 2014, θα είμαι και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ», με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο κ. Άγγελο Κοτρώνη, εκτιμώντας την ποιότητα του ανθρώπου, τους οραματισμούς, την εργατικότητα και τη συνέπειά του στην εφαρμογή του προγράμματος του Συνδυασμού.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά από μικρό παιδί θεωρούσα ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ύδρα μας, τη γενέτειρα  της μητέρας μου. Αποφοίτησα από  το 1ο Λύκειο Καλλιθέας και στη συνέχεια φοίτησα σε ιδιωτική Σχολή γραμματέων – βοηθών λογιστή. Μιλάω Αγγλικά και χειρίζομαι άριστα Η/Υ. Μέχρι το 1996 εργάστηκα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στη συνέχεια μετά από μετάταξή μου στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας μέχρι το 2008.

Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Καλαφάτη και έχω δύο παιδιά.

Συμμετέχω ενεργά στους Συλλόγους Γονέων, στη θέση της Προέδρου, για δέκα συνεχείς χρονιές. Επίσης, μετά από ψηφοφορία των μελών και των τεσσάρων  Συλλόγων Γονέων που υπάρχουν στην Ύδρα, είχα την τιμή να εκλεγώ δύο φορές εκπρόσωπος στην  Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ύδρας.

Ο Δήμαρχος κ. Άγγελος Κοτρώνης με τίμησε τοποθετώντας με αρχικά ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και στη συνέχεια ως Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Υ.) του Δήμου μας.

Μαζί με τον Πρόεδρο και το προσωπικό της Επιχείρησης εργασθήκαμε σκληρά, ώστε να πετύχουμε, με την αμέριστη εμπιστοσύνη και συμπαράσταση του Δημάρχου, αυτά που ονειρευθήκαμε, παλεύοντας με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Με τη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, βοηθάμε τους συμπατριώτες μας (γύρω στις εβδομήντα οικογένειες).

Με το Κοινωνικό Φαρμακείο, καλύπτουμε τις ανάγκες δέκα ανασφάλιστων συνανθρώπων μας.

Με το πρωτοποριακό πιλοτικό Πρόγραμμα της Τηλεπαιδαγωγικής, που απευθύνεται σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και υλοποιείται με επιτυχία, βοηθάμε 9 παιδιά στο Δήμο της Ύδρας, εντελώς δωρεάν (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη), ενώ παράλληλα μέσω του Προγράμματος παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη σε δέκα παιδιά από την ψυχολόγο που συνεργάζεται με την Επιχείρηση.

Προχωρήσαμε, παράλληλα, σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου και δημιουργία παιδικής θεατρικής ομάδας.

Εκδώσαμε τουριστικό φυλλάδιο το οποίο διανεμήθηκε σ’ όλες τις τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Επίσης η Κοινωφελής Επιχείρηση από τον Ιανουάριο του 2013 ανέλαβε την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αυτό, όμως, που θεωρούμε ότι είναι το σημαντικότερο όλων, είναι η δημιουργία Τράπεζας Αίματος για τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, προσπάθεια την οποία αγκαλιάσατε με αγάπη.

Τα τελευταία τριάμισι χρόνια η Ύδρα μας αλλάζει πρόσωπο και συνεχίζει δυνατά και δυναμικά!

Τιμώντας με με την ψήφο σας, υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, με ανιδιοτέλεια και ήθος, με τόλμη και αποφασιστικότητα, για να προχωρήσει ο Δήμος στην τροχιά ανάπτυξης που έχει ξεκινήσει, πάντα με τη βοήθειά σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ελένη Μεθενίτη – Γιαννίμπα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το Συνδυασμό «η αλήθεια για την Ύδρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: