Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 





Αγαπητοί φίλοι Υδραίες και Υδραίοι,
Όπως τον Νοέμβριο του 2010 με τιμήσατε με τη ψήφο σας και με θέσατε προ των ευθυνών μου , όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου απέναντι σας, σας γνωρίζω επίσημα  πλέον  ότι προτίθεμαι να συνεχίσω για ακόμα μια πενταετία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Υδραίικο λαό και στην Ύδρα γενικότερα, συνεργαζόμενος προς τούτο το συνδυασμό « Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΎΔΡΑ»  με επικεφαλής τον νυν­ Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Λ. Κοτρώνη.
Θεωρώ ότι τα βήματα που έγιναν από το 2011 μέχρι σήμερα στο Δήμο Ύδρας είναι αξιόλογα και ότι το νησί μας απέκτησε και πάλι τη θέση που του αξίζει .Η ανυποληψία στην οποία την είχε καταδικάσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αποτελεί πλέον θλιβερό παρελθόν . Η πρόοδος είναι μεγάλη σε όλους τους τομείς και σε πολλές περιπτώσεις αλματώδης. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση που ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης συνέλαβα με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του τόσο σημαντικού έργου της Δημοτικής Αρχής.

Αναφέρω συνοπτικά κάποια από τα έργα που καταφέραμε να υλοποιηθούν :


  1. Σε συνεργασία με το Δήμο Ύδρας ιδρύσαμε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» από όπου μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κοινωνικά ευπαθείς συμπολίτες μας οι οποίοι ανέρχονται στους 75 μέχρι σήμερα καθώς και την ίδρυση του «Κοινωνικού Φαρμακείου» που καλύπτει τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων δημοτών. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 10 ανασφάλιστους Συμπολίτες μας.
  2. Από το Μάιο του 2011 σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» ιδρύσαμε τράπεζα αίματος με την ονομασία « Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ύδρας» η οποία ήδη έχει εξυπηρετήσει δεκάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές.
  3. Ακόμα αναβαθμίσαμε την πολιτιστική ψυχαγωγία των Υδραίων δημιουργώντας την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα καθώς και την Παιδική-Εφηβική Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα, όπου συμμετέχουν 19 παιδιά και έφηβοι.
  4. Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση και του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»  έδωσε τη δυνατότητα σε 35 παιδιά να εξεταστούν εκ των οποίων τα 18 λαμβάνοντας σχετικές γνωματεύσεις παρακολουθούν το πρόγραμμα  τηλεθεραπείας με τη βοήθεια της ψυχολόγου που συνεργάζεται με την  Κοινωφελή Επιχείρηση
  5. Τοποθέτηση αυτόνομης Λειτουργίας γεώτρησης σκουπιδότοπου.
  6. Καθαρισμός δρόμων ( σκουπιδότοπου-Αγίου Νικόλαου-Αγία Τριάδα-Αγία Ματρώνα-Άγιος Νικόλαος-Χούντα Ρήγα-Μίρα Μάρε-οικόπεδο Μπέη)
  7. Επεκτάσεις σε δίκτυα ύδρευσης στις περιοχές :α) Καμίνι ,από Χριστίνα έως Γερμανού β)από Βούλγαρη Γεώργιο-Πιτσιλού Λεονάρδου έως Τζίρμπη Ευάγγελο και Αντώνιο Τσιτσινάκη στα Καμίνια και σύνδεση με τα κεντρικό δίκτυο Παλαμιδά στη θέση Ανάληψη γ)από εκκλησία Αγίου Ιωάννη έως μήλο Δούκα με σπίτι Νεοκοσμίδη στη περιοχή Πουαγιά δ) από Αγία Φωτεινή –Ταξιάρχης –Δημοτικό σχολείο οικία κ. Αγγελάκου.
  8. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης μήκους 2000μ. Καλά Πηγάδια – Άγιο Χαράλαμπο-Αγία Φωτεινή-Γεφύρια .
  9. Τοποθέτηση Αντλιτικού Συγκροτήματος στα Καμίνια, εκσκαφή καλντεριμιού και αποκατάστασή του , για άντληση λυμάτων από Βλαχοδημήτρη έως κυρία Δανάμπαση.
  10. Πάνω από 130 βλάβες κεντρικού δικτύου ύδρευσης και αποκατάστασή τους.
  11. Πάνω από 90 βλάβες κεντρικού δικτύου αποχέτευσης.
  12. Περισσότερες από 350 βλάβες σε δίκτυο παροχής νερού σε δημότες, εκ των οποίων το 70 % μετά τον Ιούνιο του 2013.
  13. Καθαρισμός Αποχετευτικού δικτύου
  14. Καθαρισμός δικτύου ύδρευσης
  15. Καθαρισμός δεξαμενών (Καλά Πηγάδια-Άγιο Κων/νο).
  16. Απεντομώσεις Δήμου-Νοσοκομείου-Σχολείων-Γηροκομείου.
  17. Επισκευή και χρωματισμός των κτηρίων πρώην ΚΕΠ και Μελίνας Μερκούρη.
  18. Καθαρισμός πεύκων από κάμπιες τα έτη 2011 έως και 2013.
  19. Καθαρισμός βόθρων Καμίνι.
  20. Κλάδεμα ευκαλύπτων και κοπή , λόγω επικινδυνότητας σε παρακείμενες οικίες και περα
  21. Κατασκευή καλντεριμιών στη θέση Καμίνι (Μπούρμπουλα έως οικία Μαρίας Ρούσση και Ιωάννη Χ. έως γεφυράκι Μαρίας Ρούσση και επιδιόρθωση σκαλοπατιών έως Ρέντουλα Νίκου.
  22. 2    Επέκταση αποχέτευσης έως κεντρικό δίκτυο στο Καμίνι εξυπηρετώντας τις οικίες Στρουμπούλη – Γαβαλά Μπουντούρη και άλλων στη περιοχή Καμίνια.
  23. Με τη ψήφο εμπιστοσύνη σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Θα συνεχίσω να βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο που αγάπησα όλα αυτά τα χρόνια.


Με εκτίμηση

Αναστάσιος Μ. Σωτηρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: