Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ”
 


Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω μόνιμα στην Ύδρα 45 χρόνια. 

Σπούδασα  σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου. 

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας  τα τελευταία 35 χρόνια. 

Παντρεμένος με την Νικολέτα  Μπουλούκη.

Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Κινηματογραφικής λέσχης ‘Υδρας  , του Μουσικού συλλόγου ‘Υδρας, (1 τριετία πρόεδρος και μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος). Επί 1 δεκαετία Γ.Γραμματέας του Σ.Ε.Τ.Ε.Υ, καθώς και του Συλλόγου Επιχειρηματιών– Βιοτεχνών ‘Υδρας .

Συμμετείχα από το 1984 μέχρι το 2004 σαν πρόεδρος της Κινημα/κής λέσχης Υδρας , στην επιτροπή του Διεθνούς φεστιβάλ Μαριονέττας.

Μέλος της επιτροπής «Κίνηση πολιτών Υδρας»  πάλεψα για την επαναφορά συμβατικού πλοίου στο νησί, συμμετέχοντας  στον αποκλεισμό του λιμανιού με τους κατοίκους του νησιού. Ιδρυτικό μέλος του Σκακιστικού Ομίλου.

Ενεργός πολίτης με συγκεκριμένες απόψεις για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Συμμετέχω σαν  υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος  στο συνδυασμό «Αλήθεια για την Υδρα» με τον τωρινό  Δήμαρχο Άγγελο Κοτρώνη. Στόχος μου να δημιουργήσουμε μια κοινή γλώσσα συζητώντας με τους κατοίκους τα προβλήματά τους  σαν μονάδες αλλά  και συνολικά. 

Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  στην καθημερινότητά μας , με συνελεύσεις στις γειτονιές  και επεμβάσεις δυναμικά στην Περιφέρεια και στους κρατικούς φορείς  για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων μας.

Θα προσπαθήσω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου και τους φορείς να εντάξουμε την Ύδρα σε προγράμματα Εναλλακτικού Τουρισμού  με εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν την εξαιρετική φυσιογνωμία του νησιού.

Πολιτιστικές δράσεις με φεστιβάλ κινηματογράφου, θεάτρου, χορού, μουσικής  γευσιγνωσίας, και  επάνοδο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μαριονέττας.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ  με την Ψήφο σας τον Άγγελο Κοτρώνη να είναι Δήμαρχος μας για τα επόμενα χρόνια, για να συνεχίσει  τα μεγάλα έργα βελτίωσης της ζωής μας.



ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ  ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ (ΛΑΚΗ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: